Handledarutbildning i Örebro

Att ta körkort idag kan bli en mycket dyr historia, då är det smart att kunna planera sin övningskörning och lägga upp så att du kan köra mycket hemma tillsammans med en vän, förälder eller annan person i din närhet som har haft körkort i minst fem år. Då måste både den som övningskör och handledaren gå en handledarutbildning för att ni ska få övningsköra med egen bil. Detta är otroligt skönt och smidigt eftersom att du då kan ut och köra och öva mycket på egen hand utan att behöva lägga pengar på otaliga körlektioner som det annars kan bli, eftersom att det ofta är små saker som man måste öva på flera gånger är det smart att gå en lektion för att sedan hem och öva på detta tills man lärt sig och sedan ta ytterligare en lektion och så vidare.

Är det så att ni söker efter handledarutbildning Örebro ska ni absolut vända er till Trafikskolan Bil & Hoj, här har man mycket lång erfarenhet av att utbilda blivande handledare som de som vill ta körkort, ni kan alltid känna er trygga med att ni får en komplett handledarutbildning med all den information som behövs för att ni ska kunna köra säkert på vägarna tillsammans mot ett nytt körkort.

Lektioner för handledarutbildning.

Hos Trafikskolan Bil & Hoj kommer ni att få en komplett handledarutbildning som såväl du som kör som din handledare måste gå, den kostar 300 kronor per person och pågår i tre lektionstimmar á 60 minuter. Ni behöver inte gå kursen tillsammans om ni inte kan gå vid samma tillfälle men får ändå självklart köra tillsammans sedan, varje handledare kan dessutom ha fler som man övningskör med, något som är smidigt om man exempelvis är förälder med flera barn eller ställer upp för vänner som vill börja övningsköra. 

Så surfa in på www.bilhoj.se för att boka in er på nästa kurstillfälle redan idag så att ni kan komma igång och börja övningsköra inom kort.